Ferah: "Üst Sıralarda Kalmak İstiyoruz"

Ferah: "Üst Sıralarda Kalmak İstiyoruz"
PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, rakipleri karşısında kazanarak üst sıralarda kalmak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları 2 maçta istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, ''İki deplasman maçında 1 puan toplayabildik. Rakibimiz Boluspor da 5 maç sonunda 6 puan toplayabildi. Her iki takım da puan hedefine tam olarak ulaşamadı. Bu açıdan maç iki takım açısından da zor olacak. Gündüz maçı olması işleri biraz daha zorlaştıracak'' dedi.

Her iki takımın da üst sıraları hedeflediğini ifade eden Ferah, ''Sezon başından itibaren en önde olmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz için rakibimizden alacağımız puanlar çok önemli. Boluspor deplasmanında kazanarak üst sıralarda kalmak istiyoruz'' diye konuştu.

Ferah, takımın Bolu'ya gittiğini, sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz ve Çetin Güngör'ün kadroda yer almadığını, sakatlıkları geçen Kenan Aslanoğlu ve Erhan Şentürk'ün ise kafilede yer aldığını sözlerine ekledi.