Fidanın Ağaca Nasıl Döndüğünü Öğrendiler

Fidanın Ağaca Nasıl Döndüğünü Öğrendiler
DÜZCE – Düzce'de minik eller büyük ormanlar oluşturmak için çalıştı. Öğrenciler fidanın ağaca nasıl dönüştüğünü öğrendiler.

DÜZCE(İHA) – Düzce'de minik eller büyük ormanlar oluşturmak için çalıştı. Öğrenciler fidanın ağaca nasıl dönüştüğünü öğrendiler.

Dünya Ormancılık haftasında Özel İnci Yıldız Anaokulu öğrencileri, Orman İşletme Müdürlüğüne ait Pınarlar Fidanlığını ziyaret etti. Fidanlık alanında yapılan küçük bir tanıtım turu sonrasında, öğrencilere sera ortamında çelikle üretim yöntemi ile süs bitkisi üretimi anlatıldı. Daha sonra bir ağacın, tohumdan itibaren hangi aşamalardan geçerek büyüdüğü konusunda bilgiler verildi.

Bilgilendirmelerin ardından minik öğrenciler kendilerinin büyütecekleri mazı tohumlarını büyük bir dikkat ve özenle saksılara ekip can suyu verdi. Ekim işlemleri sonunda yapılan ikramlar sonrası öğrencilerin ziyareti sona erdi.

Fidanın Ağaca Nasıl Döndüğünü Öğrendiler

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.