Fındıklı'da Saadet'li Günler

Fındıklı'da Saadet'li Günler
Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Rize'nin Fındıklı ilçesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına Fındıklı İlçesinde devam etti. Saadet Partisi Milletvekili Adayları Cemil Çolak ve Sait Eksilmez Fındıklı halkının ve esnafın sıkıntılarını dinledi.

Büyük bir kalabalıkla Fındıklı'ya gelen Saadet Partisi heyeti esnafı tek tek gezerek ziyaret etti. Büyük ilgi gören Saadet Partisi milletvekilleri, Fındıklıda yaptıkları çalışmadan, halkın ilgisinden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

5.20110430140930..jpg

Ziyaret esnasında basın mensuplarına açıklama yapan Saadet Partisi Rize Milletvekili 1. Sıra Milletvekili Adayı Cemil Çolak, esnafın sıkıntı içerisinde olduğunu, kahvehanelerin ve internet cafelerin dolu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti, “Bugün Saadet Partisi olarak seçim çalışmalarımızın bir ayağı olarak Fındıklı ilçemize geldik. Milletvekili adayı arkadaşlarımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Fındıklı esnafımızı gezdik. Şunu gördük ki esnafımız sıkıntı içerisinde ve bayan olan esnafımız iş olmadığından dolayı iş yerlerinde el işi yapıyorlar. Dolu olarak gördüğümüz iki mekan vardı; kahvehaneler ve internet cafeler. Bu durum ekonominin bulunduğu noktayı çok güzel ve net bir şekilde gösteriyor”. 

4.20110430140942..jpg

“Bir deyim vardır, bir dokun bir ah işit. Bugün ki çalışmamız böyle oldu, bir dokunduk bin ah işittik. Esnafımızın sıkıntısını öğrenmeye çalışıyoruz, bizi bırakmıyorlar” diyen Milletvekili Adayı Çolak “Bize esnafımızın söylediği, geçmişte bu  sıkıntılarımızı sizin iktidarınızda aşmıştık, yine iktidara gelirsiniz ve yine bizi bu zulüm düzeninden kurtarırsınız. İktidara gelmenizi bunu temenni ediyoruz diyor esnafımız. Biz bu teveccühü, ışığı ve sıcaklığı Fındıklımızda görmekten çok memnunuz ve mutluyuz. Bu da gösteriyor ki önümüzde ki seçimlerde Saadet Partisi Meclise girecek ve en büyük parti olacaktır” ifadelerini kullandı.

3.20110430141014..jpg

Saadet Partini halkın çözüm üreten bir parti olarak görmesi ve diğer partilerden ayrı olarak tutması bizi sevindiriyor ve mutlu ediyor diyen Çolak, “Saadet Partisi çözüm öneren ve sorunları çözebilecek tek siyasi partidir. Fındıklılı kardeşlerimizde Saadet Partimizi böyle görüyor, bu da bizi ziyadesi ile memnun ediyor, mutlu ediyor. Esnaf ziyareti yaparken bir Fındıklılı ağabeyimizin söylediği bir söz çok önemliydi. Dedi  ki ağabeyimiz, “bu sokakta alnı açık gezebilecek tek siyasi parti Saadet Partisidir. Diğerleri hangi yüzle sokağa çıkıyor çok merak ediyorum."  Halkımızın bu teveccühü ve ilgisi bizi ayrıca memnun etti ve umutlandırdı. Fındıklıdan en büyük parti olarak çıkacağımıza inanıyorum ve bunu  temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

2.20110430141026..jpg