Ford, 23 Nisan'a Özel Test Sürüşü Hediyeleri

Ford, 23 Nisan'a Özel Test Sürüşü Hediyeleri
Ford’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel süpriz ve Test Sürüşü hediyeleri...

Tüm binek araçlar için 16-30 Nisan tarihleri arasında devreye alınan Aile Boyu Test Sürüşü Kampanyasıyla Ford müşterilerini sürpriz hediyeler bekliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda test sürüşü kampanyası kapsamında Ford bayilerinde özel etkinlikler gerçekleştirilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ford bayilerinde tüm aile fertlerine özel etkinlikler ile sürpriz hediyeler bekliyor. 23 Nisan 2016 tarihinde test sürüşü gerçekleştirmek isteyen tüm aileler Ford bayilerinde hem Aile Boyu Test Sürüşü Kampanyası’ndan yararlanma fırsatı hem de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.

233-011.jpg

Ford’un 16-30 Nisan tarihleri arasında tüm binek araçlarda devreye aldığı Aile Boyu Test Sürüşü Kampanyası kapsamında, Ford binek araç ailesinden herhangi bir model ile test sürüşü gerçekleştiren ve aracı satın almaya karar veren aileden, anne babaya Arçelik’ten hediye çeki ve çocuklarına da bisiklet hediye ediliyor. Ayrıca bu kampanya kapsamında gerçekleşecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel organizasyonla aile boyu hediyelerin yanı sıra, çocuklara özel süprizler Ford bayilerinde katılımcıları bekliyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0464 226 01 84