Ford Otosan Ticari Araçlar Lansmanı Rize'de Gerçekleşti

Ford Otosan Ticari Araçlar Lansmanı Rize'de Gerçekleşti
Ford Otosan Rize'de Atılgan Otomotiv öncülüğünde önceki akşam Babillon Hotel‘de düzenlediği yemekli toplantı ile müşterilerine Ford Transit Minibüs araçlarını tüm özellikleriyle tanıttı.

Rize'de Babillon Hotelde düzenlenen programa Ford Otosan yöneticileri, teknik mühendisleri, Rize Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Atılgan Otomotiv yöneticileri, dernek başkanları ve minibüsçüler katıldı.

erkan-yenigun-001.jpg

Ford Otosan Ticari Araçlar Satış Müdürü Güven Şensoy, Ticari Araçlar Filo Satış Bölge Müdürü Erdem Kanra, Ticari Araçlar Satış Bölge Müdürü Sait Ülger, Ticari Araçlar Ürün Yöneticileri Serkan Özerbay ve Nur Mutlu Doğanay, Pazarlama & İletişim Yöneticisi  Gülay Teköz, Pazarlama & İletişim Uzmanı Sevi Kumbaracıbaşı, Satış Sonrası Filo Bölge Müdürü Esra Esmer, Servis Mühendisliği Yöneticisi Murat Eröz, Garanti Yöneticisi  Alper Say, Ar-Ge Mühendisleri Gülendam Özdamar ve Burak Sertbaş'ın araçlarla ilgili sunum yaptığı toplantıda, Ford Atılgan ticari araç müşterilerine, yeni modeller hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

ford-rize-001.jpg

Karadeniz Bölgesinde özellikle Rize'ye önem verdiklerini ifade eden Ford Otosan Ticari Araçlar Satış Müdürü Güven Şensoy, yeni minibüsleri bölgeye sunduklarını belirterek, araçlar hakkında bilgiler vererek müşterilerinin yorum ve isteklerini dinlemek için geldiklerini söyledi. Şensoy fabrikadan gelen teknik mühendisler, satış sonrası ve pazarlama yöneticileri ile birlikte araçlar hakkında müşterileri bilgilendirdi.

guven-sensoy.jpg

Soru cevap bölümüyle müşterilerin bireysel sorunlarını dinleyen ekip gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra araç tanıtımıyla proğrama devam ettiler. Müşteri ve özellikle dolmuş şöferlerinin sorunlarıyla birebir ilgilenen ekip fikir alışverişinde bulundular.

otosan-ford.jpg

Araçları yakından inceleme fırsatı da bulan katılımcılar, yeni model araçlarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldıktan sonra yemek programıyla toplantı sona erdi.

322-004.jpg