Ford Tourneo Connect'te Kaçırılmayacak Fırsatlar!

Ford Tourneo Connect'te Kaçırılmayacak Fırsatlar!
Gelişmiş dizel motor seçenekleriyle tatminkar bir performans ve sıra dışı yakıt ekonomisini teknoloji ile birlikte sunan, 5 kişilik koltuk seçeneği ile akıllı bir ticari araç olan Ford Tourneo Connect Rize Atılgan otomotiv'de sizleri bekliyor.

Atılgan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Atılgan, Ford Tourneo Connect'in, işiniz ve aileniz için benzersiz bir konfor suduğunu, teknolojik özellikleriyle de fark yarattığını ifade ederek,  Dinamik tasarımı, yakıt ekonomisi ve akıllı teknolojileriyle sınıfında en dikkat çekici araçlar arasında yer aldığını söyledi.

Atılgan, SYNC Türkçe Sesli Kontrol Sistemi ile hayatınızı kolaylaştıran Ford Tourneo Connect'in, Geri Görüş Kamerası ve Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi ile bütün yolculuklarınızı güvenli hale getirdiğini, panoramik Cam Tavan ve Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima ile de konforu ayağınıza getirdiğini belirtti.

ali-atilgan.jpg

Dayanıklı, pratik, güvenilir Ford Transit Connect de işinizi kolaylaştırmak için tasarlandı. Daha geniş iç hacim ve üstün yakıt ekonomisi ile Ford Transit Connect Van modelleri ihtiyaçlarınıza hizmet etmek için geliyor. 

Benzersiz özellikleriyle Ford Tourneo Connect Kombi ve Ford Transit Connect Van modelleri, aracını yenilemek isteyen tüm araç sahiplerine özel 4.000 TL takas desteği ile sizleri bekliyor. Ford Tourneo Connect ile tanışmak için 20.000 TL20 ay vade ve %0 faiz fırsatını kaçırmamak için Rize Ford Plaza Yetkili Satıcısı Atılgan Otomotiv'e gelin...

Bilgi İçin Telefon: 0464 226 01 84