Formayı Verdi Sırada Çeyrek Altın Var

Formayı Verdi Sırada Çeyrek Altın Var
Rize’de Özel Cıtroen ve Peugeot orjinal yedek parça ve bakım servisi hizmeti veren Servis 53 adlı işyeri ödül dağıtmaya devam ediyor!

2014 yılının bahar aylarında genç iş adamı Fatih Topal tarafından Engindere Mahallesi Sanayi Sitesi F Blokta hizmete açılan Servis 53, müşterilerine ödül dağıtmaya devam ediyor. Geride kalan süre içerisinde ücretsiz bakım hizmeti de dahil olmak üzere farklı kampanyalarla çeşitli ödüller dağıtan Servis 53, son kampanyasında ise bir müşterisini Rizespor formasıyla ödüllendirdi. Firma sahibi Fatih Topal, bir sonraki ödülün ise çeyrek altın olacağını ifade etti.

servis-53-forma-talihlisi-1.jpg

Açıldığı ilk günden itibaren farklı aralıklarla düzenlenen kampanyada firmada, 100 TL ve üzeri otomobilinin bakımını yaptıranların dahil olduğu kampanyanın son ödül kurası önceki gün işyerinde yapıldı. 43 seri nolu kupon sahibi Sabrettin Bostan, firmadan orijinal Rizespor forması kazanan talihli oldu.

servis-53-forma-talihlisi.jpg

Firma sahibi Fatih Topal, sürpriz hediye dağıtımının  yer aldığı kampanyalarının devam edeceğini kaydederek bundan sonra yapılacak ilk kampanyada hediyenin çeyrek altın olacağını söyledi.

servis-53-forma-talihlisi-3.jpg

servis-53-forma-talihlisi-2.jpg