Forza TV'den Ardeşen Belediyesine Ağır Suçlama

Forza TV'den Ardeşen Belediyesine Ağır Suçlama
Beşiktaş Kulubü’nün Dünyadaki ilk taraftar Tv’si olan Forza TV’den Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’a ağır suçlamalar…

Dünyanın ilk taraftar TV’si Forza TV, Rize’nin Ardeşen ilçesinde Beşiktaş Kulubü’ne ait Kartal Tır’ının skandalla karşı karşıya kaldığını iddia etti.

Forza TV’den yapılan açıklamada Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan kast edilerek Ardeşen’in, gezi olayları dolayısıyla Ardeşende Çarşı ürünü sattırmam diyen bir belediye başkanına sahip olduğu vurgulanarak 2 gün Ardeşen ilçesinde kalan Kartal Tır’ının 2 günlük parkomat parası haricinde Ardeşen Belediyesince yer işgal parası adı altında para ödemek zorunda bırakıldığı iddiasında bulundu.

Forza TV’de yer alan haber aynen şöyle:

Rize’nin Ardeşen ilçesinde Kartal Tır skandalı. 2 gün Ardeşende kalan Kartal Tırımız 2 günlük parkomat parası olan 45 TL’yi cumartesi günü ödedi. Ama bugün Pazartesi sabahı Ardeşen Zabıta ekiplerince 350 TL’lik bir yer işgal bedeli ile karşılaştı. Bu ne ilk nede son. Ardeşen Belediyesi gezi olayları dolayısıyla çarşı ürünleri sattırmam diyen bir belediye başkanı bugün 350 TL ile yolumuza barikat kurdu. Bugün Ardeşenden apar topar gönderilen tırımız 4 ay sonra yine Ardeşende olacak. Yine sorunlarla karşılaşacağız. Fenerbahçe tırı 20 TL. vererek 4 gün kalıyor. Bize 45 TL artı 350 TL. yer işgal parası isteniyor. Şunu unutmayın Beşiktaşın dostu yok düşmanı çok.