Fotoğrafa Bakıp Yanılabilirsiniz!

Fotoğrafa Bakıp Yanılabilirsiniz!
Fotoğrafa bakıp Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın hastalandığından hastanede olduğunu düşünebilirsiniz ancak gerçek düşündüğünüz gibi değil.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Rize İl Müftülüğü Kızılay’la işbirliği içerisinde Kan Bağışı Kampanyası düzenledi. Kutlu Doğum Çadırı yanında hafta boyunca Kızılay’ın kan aracında devam edecek olan kampanyaya ilk gün ilgi oldukça yoğundu.

Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan da kan bağışında bulunarak, “Her yıl olduğu gibi bu yılki Kutlu Doğum Haftası’nda da Kızılay’la işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyası düzenledik. En önemli etkinliklerimizden bir tanesi olan kan bağışı kampanyasına, kan verebilecek durumda olan herkesin destek vermesini bekliyoruz. İyilik sadece cebimizdeki parayı vermek değil, kana ihtiyacı olan hastalarımıza kanımızla yardımcı olmaktır. Hacamat dediğimiz kan vermek-kan aldırmak, Peygamberimizin de bir sünnetidir. Kutlu Doğum Haftamızın bir parçası haline gelen kan bağışı kampanyasına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

kan-bagisi-kutlu-dogum-haftasi-rize-3.jpg

Kutlu Doğum hatırına kan bağışına büyük ilgi gösteren vatandaşlara Müftülük tarafından Mealli Kur'an-ı Kerim, Hz. Muhammed ve Hayatı isimli kitap ile gül hediye ediliyor.

kan-bagisi-kutlu-dogum-haftasi-rize-2.jpg

kan-bagisi-kutlu-dogum-haftasi-rize-1.jpg