Galatasaray, Okan Buruk ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Galatasaray, Okan Buruk ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı
Galatasaray Kulübü, futbol takımı teknik direktörlüğü görevi için 3 yıl önce Çaykur Rizespor'da görev yapan Okan Buruk ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray'dan beklenen KAP açıklaması geldi. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk ile yapılan anlaşmayı duyurdu. Konuya ilişkin, "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, şirketimiz ile Okan Buruk arasında 2023-2024 sezonu sonuna kadar 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre Teknik Direktörümüze 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacak olup, Şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde Teknik Direktörümüze 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır" cümlelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.