Galibiyet Çevik'i Coşturdu

Galibiyet Çevik'i Coşturdu
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik Konyaspor zaferi sonrası yaptığı açıklamada şampiyon olacağımıza inanıyorum dedi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, bu sene şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, "Ligin şu anki konumu itibariyle final niteliğinde bir maçtı. Aslına bakarsanız tarihi bir farkı da kaçırdık. İçeride oynadığımız iyi oyundu. Bu takım 1953'te kurulmuştur. Bu kadro elbette en büyük kadrosu değildir. En beceriklisi, en yeteneklisi değildir. Ama en delikanlı, en adam gibi ve cesaretlisidir. Ben 10 yıl önce Göztepe ile bir şampiyonluk yaşamıştım. O zaman Rizespor'u mağlup ederek şampiyon olmuştuk. Şimdi aynı heyecanı taşıyorum. Aynı havayı seziyorum. Biz inşallah şampiyon olacağız" dedi.

Maç sonu futbolcu görüşleri

Çaykur Rizespor'un kalecisi Yavuz yaptığı açıklamada, rakibin lider olarak buraya geldiğini hatırlatarak, "Zor bir maç olduğunu biliyorduk. Rakibin hiçbir pozisyonu yokken karambolden bir gol yedik. Takım arkadaşlarımla o kadar bir inanç içerisindeydik ki maçı mutlaka kazanıp ayrılmak istiyorduk. Sonuçta golleri bulduk" şeklinde konuştu.

Müsabakanın ikinci golünün sahibi Mithat yaptığı açıklamada, "Liderle oynadığımız için bu maçın ayrı bir önemi vardı. Erken bir golle mağlup duruma düştük. Ardından çok önemli bir dakikada gol atmak bana nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Konyasporlu futbolcu Tayfun ise maça iyi başladıklarını söyleyerek "Maça golle başladık. 1-0'lık üstünlüğümüz vardı. Neredeyse 2-0 öne geçeceğimiz bir pozisyonun ardından kalemizde golü görmemiz moralimizi bozdu" dedi.