Gazeteci: Kamuoyu ÇAYKUR'a Yusuf Ziya Alim'in Atanmasını Bekliyor. Hayati Yazıcı: "İnşallah"

Gazeteci: Kamuoyu ÇAYKUR'a Yusuf Ziya Alim'in Atanmasını Bekliyor. Hayati Yazıcı: "İnşallah"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in çok başarılı bir yönetim gösterdiğini belirterek, asaleten atanmayı hak ettiğini vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, beraberinde AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve İl Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuz Hut ile birlikte Çayla Kafe’de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltının ardından Ziraat Çay Bahçesinde basın mensuplarıyla sohbette bulunan Yazıcı, ayrıca basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Yazıcı, bir gazetecinin kamuoyunda ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in asaleten atanması yönünde bir isteği bulunduğunu belirterek atamanın yapılmayışının veya gecikmesinin Yusuf Ziya Alim’in İl Başkanı İshak Alim’in abisi olduğu için mi olduğunu sordu.

Yazıcı, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in çok başarılı bir yönetim gösterdiğini belirterek, Rize’ye her gelişinde kamuoyunun Alim’in genel müdürlüğe atanmasını beklediğini gözlemlediğini ve bu şekilde bir beklenti oluştuğunu kaydederek atama tasarrufunun Cumhurbaşkanımızda olduğunu ayrıca kabine ve başka tasarruflarında olduğunu kaydetti.

Genel Müdür Vekili Alim’in kurumun hassasiyetini bildiğini ve kurumun içinden gelmesinin avantaj olduğunu ifade eden Yazıcı, Alim’in başarılı ve beğendiği bir yönetim sergilediğini söyledi.

Yazıcı, Alim’in Rizeli’nin Rizelileri istemesi özelliğini de taşıdığını kaydederek atanması için “inşallah” dedi.

ishak-alim-hayati-yazici-abdullah-oguz-hut-rizede.jpg