Genç Müsiad Rize Türkiye İkincisi

Genç Müsiad Rize Türkiye İkincisi
MÜSİAD Gençlik Kurulu 25.Genel Değerlendirme Toplantısı Konya'da gerçekleşti. Toplantıda Müsiad Rize'nin ülke genelindeki Genç Müsiad Şubeleri arasında ikinci olduğu açıklandı.

MÜSİAD Gençlik Kurulu 25.Genel Değerlendirme Toplantısı, Konya Şubesi ev sahipliğinde 25 şube ve 150 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Genel Başkan Abdulsamet Temel, MÜSİAD Gençlik Kurulu tarafından yürütülen çalışmalar ve 2012 yılı sonuna kadar planlanan faaliyetlerden söz etti.

genc-musiad-rize-turkiye-ikincisi-1.jpg

Genç MÜSİAD Rize Şubesi’ni temsilen Başkan Esra Alemdaroğlu,  Başkan Yardımcıları Fatih Çomoğlu ve Ahmet Fevzi Topçu, yönetim kurulu üyesi Yurdanur Murzoğlu ve üye Recep Karabulut'un katıldığı toplantıda Başkanlar Toplantısı’na eş zamanlı olarak düzenlenen Sektör Kurulları Toplantısı’nda ise Bölgesel Ticaret Toplantıları gündeme alındı.

genc-musiad-rize-turkiye-ikincisi-4.jpg

Toplantının ikinci oturumunda Şube Değerlendirme puanları açıklanarak, üç aylık yapılan değerlendirmeler neticesinde Konya Gençlik Kurulu birinci seçilirken, Rize Şubesi 2. ve Düzce Şubesi 3.seçilerek başarılı şubelere Genel Merkez tarafından plaket takdim edildi. Toplantı sonunda ev sahipliği yapan Konya Şubesine ise Teşekkür Plaketi verildi.

genc-musiad-rize-turkiye-ikincisi-2.jpg

genc-musiad-rize-turkiye-ikincisi-3.jpg