GENÇ MÜSİAD Rize Üyeleriyle İftarda Buluştu

GENÇ MÜSİAD Rize Üyeleriyle İftarda Buluştu
Genç MÜSİAD Rize Şubesi geleneksel iftar programında üyeleriyle bir araya geldi.

Genç MÜSİAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu tarafından Şahin Tepesi'nde organize edilen programa MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Yavuz ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Diler, Genç MÜSİAD Rize Şubesi eski ve yeni dönem üyeleri ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muhammet Nalkıran katıldı.

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(5).jpg

Genç MÜSİAD Rize Şube Başkanı Esra Alemdaroğlu yemek sonrasında yaptığı konuşmada başta Genel Merkez misafirleri olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak, her geçen gün büyüyen Genç MÜSİAD ailesiyle aynı sofrada iftar yemeğini paylaşmanın memnuniyetini ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(10).jpg

İftar sonrası düzenlenen istişare toplantısında, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Yavuz “Bu kıymetli ay ve bu kıymetli günler ülkemizde güzel bir atmosfer içinde devam etmekte. Fakat İslam coğrafyasının birçok bölgesi için maalesef aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bu gün Suriye zalim bir diktatörün avuçlarında kanamakta, Filistin İsrail  işgali altında, kurtarılacağı zamanı bekliyor ve özelikle Mısır meydanlarda, yapılan alçakça darbeye göğüs geriyor. Mısırda yıllardır süre gelen diktatör rejim tekrar çark ediyor ve kardeşlerimiz EN UFAK bir şiddete meyletmedikleri halde silahlı saldırıya maruz kalıyorlar. İslam dünyasının bir kısmı kan ağlarken diğer bir kısmı de refah ve saltanat içerisinde. Malumunuzdur ki ülkemiz artık bölgesinde söz sahibi, güçlü bir ülke haline geldi. Gerek komşularımızla gerek diğer dünya ülkeleriyle alakalı gelişmeleri takip ediyor ve dünya ile olan bağımızı kuvvetlendiriyoruz. Bizler de Genç MÜSİAD olarak olayları yakinen takip etmekteyiz. Mısırdaki olayların arefesinde yönetim kurulundan bir kardeşimiz bölgede bazı gençlik hareketleri ile görüşme sağladı. Ve olayların başladığı 30 Temmuz gününe kadar burada bulundu. Genç MÜSİAD olarak neler yapabileceğimizi düşünmekteyiz ve bunun için çalışmaktayız. Dün ile bu günü kıyasımız, yarınlarımız için çok daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor.  İslam coğrafyasının bütün bölgelerinde refah ve huzur ortamının tesisi adına, birlik beraberlik içinde durmaksızın çalışmalı ve üstümüze düşeni hakkıyla yerine getirmeliyiz.” diyerek Genç MÜSİAD Rize Şubesi’ne düzenledikleri iftar programı için teşekkürlerini sundu.

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftarda-bulustu.jpg

Program sonunda çay fabrikası gezisi düzenlenerek Genel Merkez misafirlerine çay imalat süreci tanıtıldı ve taze çay ikram edildi.

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(1).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(2).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(3).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(4).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(6).20130728190003.jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(7).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(8).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(9).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(11).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(12).jpg

genc-musiad-rize-iftarda.jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(13).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(14).jpg

genc-musiad-rize-uyeleriyle-iftar’da-bulustu-(15).jpg