Genciyle Yaşlısıyla Ak Başkan Yollarda

Genciyle Yaşlısıyla Ak Başkan Yollarda
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize’nin Çayeli ilçesinde bağlı Madenli ve Büyükköy beldelerinde AK Parti’ye mensup en yaşlı ve en genç üyeleri ziyaret etti.

AK Parti Rize Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da İl Başkanı Muhammed Avcı, vatandaşları ziyaret etmeye, fikirlerini almaya, görüş ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor.  Avcı’ya ziyaretlerinde Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti ilçe ve belde başkanları ve İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti.

muhammed-avci,-madenli-ve-buyukkoy-beldelerinde-ak-parti’ye-mensup-en-yasli-ve-en-genc-uyeleri-ziyaret-etti-(4).jpg

Ziyaretleri sırasında İl Başkanı Avcı yaptığı açıklamada, “Büyüğünden küçüğüne, esnafından işçisine, çalışanından öğrencisine kadar herkesle görüşüp fikirlerini dinliyoruz. Beldelerimizdeki en yaşlı ve en genç üyelerimizi ziyaret ettik. Onlarla istişarelerde bulunduk. Her görüş bizim için yadsınamaz derecede büyük bir değere sahiptir. AK Parti ailesi olarak herkesi kapsayıcı ve kucaklayıcı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

muhammed-avci,-madenli-ve-buyukkoy-beldelerinde-ak-parti’ye-mensup-en-yasli-ve-en-genc-uyeleri-ziyaret-etti-(3).jpg

Yaşlılar ve gençler için çalışmalarından bahseden Avcı, “AK Parti olarak yaşlılarımız ve gençlerimiz için çeşitli düzenlemeler yapacağız. AK Parti olarak, yüzde 15’ten yüzde 10’a indirdiğimiz Bağkur Sigortalısı olan esnafımızın emekli aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik Destek Primi Kesintisini tamamen kaldıracağız. Kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz” diye konuştu.

muhammed-avci,-madenli-ve-buyukkoy-beldelerinde-ak-parti’ye-mensup-en-yasli-ve-en-genc-uyeleri-ziyaret-etti-(2).jpgmuhammed-avci,-madenli-ve-buyukkoy-beldelerinde-ak-parti’ye-mensup-en-yasli-ve-en-genc-uyeleri-ziyaret-etti-(1).jpg