Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Yarın Rize'ye Gelecek

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Yarın Rize'ye Gelecek
Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına getirilen Dr. Osman Aşkın Bak, bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Rize'ye yarın gelecek.

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimleri'nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 67. Hükümetin Bakanlar Kurulunu, Cumhurbaşkanı Kabinesini oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanlığına bir önceki hükümette aynı görevde bulunan Dr. Osman Aşkın Bak'ı atadı. Bakan Bak, yeniden Gençlik ve Spor Bakanı olarak atanmasının ardından ilk kez memleketi Rize'ye yarın (15 Haziran Perşembe günü) gelecek.

Sabah 06.20 uçağıyla Rize'ye gelmesi planlanan Bakan Bak, Rize'de Valilik ve Rize Belediyesi ziyaretlerinin ardından 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor Kulübünü ziyaret ederek Yeşil Mavili yönetime tebrik ve başarı dileklerini iletecek.

Kentte yapılmakta olan ve yapılacak yatırımlarla ilgili çeşitli programlara katılacak olan Bakan Bak'ın esnaf ziyaretlerinde bulunması ve akşam saatlerinde Rize'den ayrılması bekleniyor.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum