Genel Sekreter Yardımcısı Sarı'ya Tebrik Ziyaretleri

Genel Sekreter Yardımcısı Sarı'ya Tebrik Ziyaretleri
Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yardımcılığına atanan Ümit Hüseyin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretleri…

Rize İli Yerel Yönetimler Andon İçmesuyu Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (RİZESU YAP-İŞ) Müdürü Çevre Yüksek Mühendisi Ümit Hüseyin Sarı, geçtiğimiz günlerde Rize İl Özel İdaresinde boş olan Genel Sekreter Yardımcısı kadrosuna atandı.

Sarı’ya Ramazan ayı öncesinde tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunanlar arasında Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Türüt, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İshak Alim, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt ve Rize Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Sancaktutan da yer aldı. Konuklar, Sarı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar dilerken, Sarı da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

rize-il-ozel-idaresi-genel-sekreterligi-yardimciligina-atanan-umit-huseyin-sari’ya-hayirli-olsun-ziyaretleri-(10).jpgrize-il-ozel-idaresi-genel-sekreterligi-yardimciligina-atanan-umit-huseyin-sari’ya-hayirli-olsun-ziyaretleri-(9).jpgrize-il-ozel-idaresi-genel-sekreterligi-yardimciligina-atanan-umit-huseyin-sari’ya-hayirli-olsun-ziyaretleri-(11).jpg