Giresunspor, Adana'yı gözüne kestirdi

Giresunspor, Adana'yı gözüne kestirdi
Giresunspor, Adanaspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adanaspor maçının hazırlıklarına Atatürk Stadı'nda başladıklarını bildirdi.

''Ligde yaşadığımız sıkıntılı süreci, Güngören Belediyespor'u farklı bir şekilde yenerek geride bıraktığımızı düşünüyoruz'' diyen Kaya, bunun verdiği moral ile üst üste puanlar toplayarak tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşmak istediklerini ifade etti.

Kaya, şöyle konuştu: ''Güngören Belediyespor karşısında alınan galibiyet, ardından oynayacağımız Adanaspor'u yenersek, ancak anlam kazanır. Adanaspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Biz bu deplasmana bir puan için değil, üç puan için gideceğiz. Takımda şu an her şey yolunda. Gerek yönetim, gerek teknik heyet, gerek oyuncular, gerekse tüm camiamızda, son oynadığımız maçta ortaya koyduğumuz performansın olumlu bir tablosu var. Onları mahcup etmemek için sahaya tüm gücümüzü yansıtacağız. Sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz, buna da tüm camiamızın inanmasını istiyoruz.''

Bahri Kaya, sakatlığı süren Şenol'un Adanaspor karşısında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.