Giresunspor hedefine ulaştı!

Giresunspor hedefine ulaştı!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor 3 maçta hedeflediği 9 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor

Bank Asya 1. Lig'de dün sahasında Altay'ı 1-0 yenen Giresunspor'da, basın sözcüsü Fatih Sandal, ''Üç maçta dokuz puan almayı hedeflemiştik, bunu da almayı başardık'' dedi.

Fatih Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altay maçından kazandıkları üç puan ile ligin alt sıralarından iyice koptuklarını, bundan sonraki hedeflerinin bu sezon için beklenen yerden daha üst sırada ligi bitirmek olduğunu söyledi.

Alt sıralardaki rakiplerle oynadıkları maçlardan kayıpsız çıkarak, ligde rahat bir sıralamada yer edinmeyi başardıklarını kaydeden Sandal, şöyle konuştu: ''Altay maçı hedeflerimiz için de çok önemli bir yere sahipti. Daha önce oynadığımız Diyarbakırspor ve Akhisar Belediyespor maçını kazanmıştık. Yine aramızda sadece bir puan olan Altay ile maçımız vardı. Bu maçı da kazanırsak çok önemli bir rakibimizi kendimizden uzaklaştıracağımızın farkındaydık. Aslında iyi oynamayarak Altay maçını biraz zorlaştırdık. Her iki takım da iyi mücadele etti. Zor maç oldu ama istediğimiz sonucu aldık. Üç maçta dokuz puan almayı hedeflemiştik, bunu da başardık.''