Giresunspor'da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Giresunspor'da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Giresunspor'da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Giresunspor'da teknik direktör Ergün Penbe, mağlubiyetle ayrıldıkları Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamada bazı futbolcuların Giresunspor’u kafalarında bitirdiğini söyledi. Ümitcan Batman, Ali Ölmez ve Habip kadro dışı bırakıldı.

Nazilli Belediyespor maçından sonra beklentilerinin farklı olduğunu ifade eden Penbe, "Pendik maçının ilerleyen haftalar için bir umut ışığı olacağını düşünmüştük. Ancak Pendikspor müsabakasında gördüm ki bazı oyuncular kafalarında Giresunspor'u bitirmişler. Buraya ilk geldiğimde bir hedefimin olduğunu ve benimle hedefe yürüyecek oyuncularla yola devam etmek istediğimi söylemiştim. Demek ki bazı oyuncular benimle bu hedefe ulaşmak için yürümek istemiyorlar. Bizim istek ve arzularımıza uyacak, beklentilerimizi karşılayacak oyuncu grubu ile devam edeceğiz. Bazı futbolcular bulundukları yerin farkında değiller. Biz öncelikle onların kafasındaki memur zihniyetini değiştirmek istedik ama iki haftalık periyotta demek ki bunu başaramamışız" dedi.

Devre arasının yaklaştığını söyleyen Penbe, "Transfer döneminde eksik yerlerimize takviyeler yapacağız. Şu kulübün kıymetini bilmeyenler kendileri kaybeder. Kafaca bitirmiş kardeşlerimiz var. Giresunspor formasını hak eden arkadaşları bulacağız. Yapacağımız transferlerin üzerinde olumlu etkilerimiz olabilirse ve o transferleri yaparsak çok daha iyi günler bizi bekler. Giresunspor'u kafada bitirmiş oyuncu grubu görüyorum. Ben geldiğim zaman beş hafta vardı ve futbolculara o dönem kimin kalacağını kimin kalmayacağını performansların belirleyeceğini iletmiştim. Giresunspor'un artık puan kaybına tahammülü kalmamıştır. Seyirci de bir yere kadar dayandı. Takımlarından artık iyi futbol oynamalarını ve iyi sonuç almalarını bekliyorlar. Ramazan Durdu'nun maçtan bir gün evvel kendisine iki serum verilmesine rağmen sahada herkesten daha çok koştuğunu ve mücadele ettiğini söyleyen Ergün Penbe, son olarak, "Keşke herkes onun kadar mücadele edebilseydi belki de sahadan 3 puanla ayrılabilirdik" şeklinde konuştu.

Öte yandan Giresunspor’da revizyon başladı. Yönetim kurulu Pendikspor maçı sonrası tesislerde olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulunun maç sonrasında Teknik Direktör Ergün Penbe’den rapor istediği ve bu doğrultuda Ümitcan Batman ve Ali Ölmez ile Habip’in kadro dışı kaldığı öğrenildi. Yönetim kurulunun ilk yarının son maçının bitiminde de en az altı futbolcuyu daha gözden çıkaracağı edinilen bilgiler arasında.