Gol dediğin böyle olur! (VİDEO)

Gol dediğin böyle olur! (VİDEO)
Japonya'da oynanan bir futbol maçında topa gelişine vuran Sırp teknik adam Dragan Stojkovic, yaklaşık 50 metreden mükemmel bir gol atarken, taraftarlar kendisini ayakta alkışladı.

Japonlar, 1. Lig takımlarından Nagoya Grampus'u çalıştıran, Sırp teknik adam Dragan Stojkovic'in attığı golü konuşuyor. 44 yaşındaki teknik adam, takımının oynadığı bir lig maçında, oyun durduğu esnada kalecinin ceza sahası dışına gönderdiği topa gelişine öyle bir vurdu ki, birçok yıldız futbolcuya taş çıkarttı. 

Yaklaşık 50 metreden topa gelişine vuran Stojkovic, on binlerce taraftarın şaşkın bakışları arasında golü kaydederken, topu ağlarla buluşmasının ardından ise büyük bir sevinç yaşadı. Japon taraftarların ayakta alkışladığı Stojkovic de taraftarlara alkışlarıyla cevap verdi.

Stojkovic'in golü Japon spor medyasında günlerdir konuşulurken, video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen görüntülerden biri oldu. 

84 kez Sırbistan ve Yugoslavya Milli Takımları'nın formasını giyen Stojkovic, Avrupa'da Kızılyıldız'ın yanı sıra Marsilya takımında da forma giymişti. Kızılyıdız ve Yugoslav futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Stojkovic, geçtiğimiz yıldan beri Nagoya Grampus'u çalıştırıyor.