Gözyaşı Geceleri Rize'yi Fethetti !

Gözyaşı Geceleri Rize'yi Fethetti !
Gözyaşı Geceleri “Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk” adlı gösteri ile Rize'de izleyicilerden tam not aldı.

Rize Belediyesi ve Rize İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen, Gözyaşı Geceleri tarafından sahnelenen "Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk" adlı gösteri Rize'de izleyicilerden tam not aldı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki programı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr.  Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap’ın yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-8.jpg

Gözyaşı Geceleri'nin mimarı, yorumcusu, oyuncusu, senaristi ve yönetmeni Haşim Akten’in yazıp yönettiği iki saat  süren “Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk”ta Osmanlı Devleti’nin tarihi, bilinci, ecdat sevgisi anlatılarak, katılanlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-3.jpg

BAŞKAN KASAP’A TEŞEKKÜR

Unutulmaz gecenin sonunda, Yönetmen Haşim Akten, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seyircilere ve katkılarından ötürü Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap” teşekkür etti.

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-2.jpg

KÜLTÜREL FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

Programın sonunda Gözyaşı Geceleri  “Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk” Rizeliler tarafından ayakta alkışlanırken, program sonrası Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yönetmen Haşim Akten ve ekibine muhteşem gösteriden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-1.jpg

Başkan Kasap, sahnede yaptığı açıklamada ise belediyeciliğin sadece yol, su ve altyapı işlerinden ibaret olmadığını hatırlatarak, sosyal, kültürel, tarih ve buna benzer birçok insani değerleri ortaya çıkaran faaliyetleri de sürdürme görevini bünyesinde taşıdığını söyledi. Başkan Kasap, gösteride salonu dolduran seyircilere katılım ve ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-6.jpg

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-7.jpg

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-5.jpg

gozyasi-geceleri-ile-osmanli-kitalara-sigmayan-ask-rize’de-4.jpg