Gözyaşı Geceleri'nde Kıtalara Sığmayan Aşk:Osmanlı Rizelilerle Buluşuyor

Gözyaşı Geceleri'nde Kıtalara Sığmayan Aşk:Osmanlı Rizelilerle Buluşuyor
Rize’de Gözyaşı Geceleri tarafından "Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk" adlı programda gerçek Osmanlı tarihi, bilinci ve ecdat sevgisi anlatılacak.

Gözyaşı Geceleri'nin mimarı, yorumcusu, oyuncusu, senaristi ve yönetmeni Haşim Akten, bu sefer Kıtalara Sığmayan Aşk: Osmanlı ile 13 Ekim Pazartesi seyircinin karşısına çıkacak.

Rize Belediyesi ve Rize İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen, Gözyaşı Geceleri tarafından sahnelenecek olan "Osmanlı Kıtalara Sığmayan Aşk" adlı programda katılımcılara gerçek Osmanlı tarihi, bilinci ve ecdat sevgisi anlatılacak.

13 Ekim Pazartesi günü Rize İsmail Kahraman  Kültür Merkezinde Gündüz:14.30'da öğrencilere, Akşam 19.00'da halka sunulacak olan programa giriş ücretsiz olacak ve herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

RİHDER Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Furtuna, yaptığı açıklamada, Rize halkına gerçek Osmanlı ruhunu anlatan böyle bir organizasyonu yapmaktan mutlu olduklarını ve bu programla aynı zamanda bizlere bu aziz yurdumuzu emanet bırakan atalarımıza karşı da ve vefa  gösterdiklerini ifade etti.

gozyasi-geceleri-kitalara-sigmayan-ask-osmanli-afis.jpg