Gülmek Eğlenmek Burada Bedava!

Gülmek Eğlenmek Burada Bedava!
Gülmek, eğlenmek ve hoş vakit geçirmek mi istiyorsunuz. İşte tam size göre olan bu programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Memur-Sen Konfederasyonu Sağlık Sen Rize Şubesi, Trabzon KTÜ Doktorları tarafından kurulan “Grup Bilmem Ne” grubunun sahneye koyduğu, hastane ve acil servislerde yaşanan olayları traji-komik bir biçimde izleyicilere yansıtan “Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi” adlı ÜCRETSİZ takip edebileceğiniz doğaçlama tiyatro oyunu ile ikinci kez Rizeli tiyatroseverlerin karşısında olacak.

Özellikle Acil Servis ve hastanelerde yaşanan olayları komik bir biçimde izleyiciye yansıtan “Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi” adlı doğaçlama tiyatro oyunu 8 Mayıs Salı günü saat:18:00'da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Sağlık-Sen Rize Şubesi tarafından ÜCRETSİZ olarak tiyatroseverlerin karşısında olacak.

kalp-krizi-degil,-gulme-krizi-1.jpg

muhammet-yazici.20120506144614.jpgProgram hakkında haber muhabirimize açıklamada bulunan Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Muhammet Yazıcı, "Dünya Hemşireler Günü, Ebeler Günü ve mukaddes annelerimiz için birgün olması düşüncesiyle onlara ithafen Trabzon KTÜ Doktorları tarafından kurulan “Grup Bilmem Ne” grubunun sahneye koyduğu, hastane ve acil servislerde yaşanan olayların doğaçlama yoluyla sahnelendiği “Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi” adlı doğaçlama tiyatro oyununu ÜCRETSİZ olarak ikinci kez Rize'ye getirmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Yazıcı, sağlık çalışanlarının yanısıra vatandaşlarımızında programı ücretsiz takip edebileceklerini kaydederek sözlerini "Sendikacılığın sosyal yönünün de var olduğunu anlatmak amacıyla ve bugünlerde acımasız bir baskı kurulan sağlık çalışanlarının bir nebze olsun rahat bir nefes almalarını sağlamak için tüm sağlık çalışanlarını salı günü akşamı İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki oyuna bekliyoruz" dedi. 

kalp-krizi-degil,-gulme-krizi-2.jpg