Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, mazbatasını aldı

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, mazbatasını aldı
31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzde 71.36 oy oranıyla yeniden Güneysu Belediye Başkanı seçilen Rıfat Özer, mazbatasını aldı.

Güneysu'da 31 Mart yerel seçimlerinde 24 sandıkta oy kullanıldı. Merkez nüfusu 8.304 olan ilçede 6.340 seçmenden 5.159'u oy kullanırken, AK Parti'nin adayı Rıfat Özer 4.794 geçerli oyun 3.421'ini alarak ikinci kez belediye başkanı seçildi.

Özer, %71.36 oy oranı ile AK Parti'nin Türkiye'deki en yüksek oy oranlı belediye başkanları arasında ilk 5'te yer aldı. CHP adayı Hüseyin Yanık %11.39 oy oranına karşılık 546 oyla ikinci, Yeniden Refah Partisi Adayı Cafer Yılmaz ise 392 oy ve %8.18 oy oranıyla 3. sırada yer aldı.

Seçim sonuçlarının ardından Başkan Özer, ikinci dönem 5 yıllık görev sürecinin başlaması için Rize Adliyesine giderek düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Başkan Özer’in ardından belediye meclis üyeleri de mazbatalarını alarak göreve başladı.

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-mazbatasini-aldi.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-1.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-2.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-3.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-4.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-5.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-6.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-7.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-8.jpg

belediye-meclis-uyeleri-de-mazbatalarini-teslim-aldi-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.