Güneysu’da Koronavirüs Tedbirleri

Güneysu’da Koronavirüs Tedbirleri
Güneysu Belediyesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Rize’nin Güneysu ilçesinde belediye ekipleri kaldırımları ve yolları da temizledi, toplu kullanım noktalarına dezenfektan çalışmasında bulundu, insanların mecburiyet ihtiyaçlarını karşıladığı alanlar dışında kalan alanlarda kalabalık oluşturmamak ve buna müsaade etmemek adına park ve bahçeler şeritlerle kapatıldı.

Güneysu Belediyesinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında oluşturduğu ekipler, kamusal ve toplumsal alanlarda dezenfekte çalışmalarında bulundu. Salgın hastalıklara karşı kent merkezindeki cadde ve sokakları mikrop ve virüsleri yok eden antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile temizleyen ekipler, vatandaşlardan yapılan uyarıları dikkate almalarını isteyerek zorunlu olmadığı müddetçe evde kalmaları tavsiyesinde bulundu.

guneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(6).jpgguneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(3).jpgguneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(2).jpgguneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(1).jpgguneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(4).jpgguneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(5).jpgguneysu’da-koronavirus-tedbirleri-(7).jpg