Güneysu'dan Kur’an Kursu Öğrencisi Hafızlık Yarışmasında Türkiye 3.’sü Oldu

Güneysu'dan Kur’an Kursu Öğrencisi Hafızlık Yarışmasında Türkiye 3.’sü Oldu
Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Ümmü Seleme Erdoğan, hafızlık yarışmasında Türkiye 3.’sü oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen hafızlık yarışmasının Türkiye finali gerçekleştirildi.

Karadeniz bölgesini temsilen yarışmaya Rize ve Karadeniz Bölge Birincisi olarak katılan Ümmü Seleme Erdoğan, Türkiye 3.’sü oldu.

Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan ve hocalarını makamında konuk eden Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Hafız Erdoğan’ı Rize ve Bölge birinciliklerinin yanı sıra Türkiye 3.’sü olması dolayısıyla tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Öte yandan her yıl gerçekleştirilen yarışmalar, bu yıl Kovid-19 tedbirleri kapsamında uzaktan bağlantı yöntemiyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

guneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-ummu-seleme-erdogan,-hafizlik-yarismasinda-turkiye-3.’su-oldu.-(4).jpgguneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-ummu-seleme-erdogan,-hafizlik-yarismasinda-turkiye-3.’su-oldu.-(1).jpgguneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-ummu-seleme-erdogan,-hafizlik-yarismasinda-turkiye-3.’su-oldu.-(2).jpgguneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-ummu-seleme-erdogan,-hafizlik-yarismasinda-turkiye-3.’su-oldu.-(3).jpg