Gürcü Hırsızlar Yakalandı

Gürcü Hırsızlar Yakalandı
Rize’de seyyar tezgahtan 5 bin Tl. değerinde çeşitli giyim eşyalarını çalarak Hopa ve Kemalpaşa’da satmaya çalışan 2 Gürcü hırsız yakalandı.

Rize Merkeze bağlı Çarşı Mahallesinde Salı günü akşamı meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 Gürcü hırsız Tamaz T. ile Zurap D. Artvin’de yakalandı.

gurcu-hiriszlar-yakalandi-3.jpg

Edinilen bilgiye göre, Çarşı Mahallesi Belediye Caddesinde önceki akşam saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayında bir B.N. adlı bayana ait seyyar satıcı tezgahından 5 bin TL. değerindeki giyim eşyaları çalındı. Bayan satıcının Rize İl Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunması üzerine Rize İl Emniyet Müdürlüğü de inceleme çalışmaları başlattı. 2 Gürcü hırsız Tamaz T. ile Zurap D. çaldıkları bu ürünleri Artvin’in Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde satışa çıkardı.

gurcu-hiriszlar-yakalandi-5.jpg

Ürünlerin değerinden çok ucuza satılmasından şüphelenen bir vatandaşın Artvin Emniyet Müdürlüğüne ihbarda bulunmasıyla yapılan inceleme ve araştırmada konfeksiyon ve giyim ürünlerinin Rize’den önceki akşam çalınan eşyalar olduğu tespit edildi.

gurcu-hiriszlar-yakalandi-7.jpg

Gürcü hırsızların satamadıkları ürünler ile sattıkları ürünlere ait bir miktar para yakalanarak bayana teslim edildi. Gürcü hırsızlar Tamaz T. ile Zurap D., Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından bugün adli makamlara sevk edildi.

gurcu-hiriszlar-yakalandi-2.jpg

gurcu-hiriszlar-yakalandi-1.jpg

gurcu-hiriszlar-yakalandi-4.jpg