"Güzel İnsan" Osman Karavin Ölümünün 3. Yıldönümünde Anıldı

"Güzel İnsan" Osman Karavin Ölümünün 3. Yıldönümünde Anıldı
AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı 'Güzel İnsan' Merhum Osman Karavin, vefatının 3. Yıldönümünde Kale Mahallesindeki kabri başında anıldı.

5 Aralık 2016 gecesi vefat eden, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin’in vefatının üçüncü yıldönümü dolayısıyla Kale Mahallesindeki kabri başında öğle namazına müteakip yapılan anma merasimi düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim ve dualarla anılan merhum Karavin’in anma programına; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Karavin'in ailesi, sevenleri, kurum, kuruluş ve AK Parti teşkilat mensupları katıldı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, çocukluk arkadaşı merhum Osman Karavin için anma töreninde yaptığı konuşmada; “3 yıldır beraber olamamak benim için büyük bir kayıp. Osman kardeşim İslami Ahlaklı bir ömür, sorunlara çözüm odaklı bir yaklaşım içinde her buluşmamızda mutlu ve huzurlu duygularla birbirimize veda edip ayrıldığımız bir dostumuzdu. Allah mekanını cennet eylesin” diye konuştu.

osman-karavin-anma-programi-rize-(2).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(4).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(3).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(5).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(6).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(7).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(8).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(9).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(10).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(1).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(12).jpgosman-karavin-anma-programi-rize-(11).jpg