Hakem Semineri Rize’de Düzenlenecek

Hakem Semineri Rize’de Düzenlenecek
Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar, bölgesel hakem seminerinin 4 Ağustos’ta Rize’de gerçekleştirileceğini söyledi.

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar, her yıl düzenli olarak Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından sezon öncesi hakem seminerleri düzenlendiğini kaydederek, bu yıl bölgesel hakem seminerinin 4 Ağustos’ta Rize’de yapılacağını belirtti.

Bölgesel atletik test ve seminere Rize’nin yanı sıra Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan ve Erzurum illerinden ulusal liglerde görev yapan çok sayıda Hakem ve gözlemcinin katılacağını ifade eden Serdar, “Seminer günü hakem ve gözlemciler ilk önce Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi Uğur Korkmaz Konferans Salonunda futbol oyun kuralları ve değişen oyun kuralları hakkında kapsamlı bir eğitim Ulusal eğitimciler tarafından verilecek. Daha sonra hakemler aynı gün Şenol Birol Amatör Futbol Sahasında atletik teste tabi tutulacaklar. Seminer ve atletik teste katılmayan veya başarısız olan hakemler ulusal liglerde görev alamayacaklardır.

Bölgesel Hakem seminerine katılmak için ilimize gelecek olan hakemler, gözlemciler, eğitimciler ve Atletik test ekip görevlileri bir gün önce Rize'ye gelecek olup konaklama imkânına sahip olacaklardır.“ dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum