Hami Mandıralı, Salih Dursun’un hareketini onaylamadı

Hami Mandıralı, Salih Dursun’un hareketini onaylamadı
Trabzonspor'da Mandıralı, "Biz oyuncularımıza 'sizin işinizin top olması lazım' derim. Dolayısıyla bunları hangi futbolcu yaparsa yapsın bu yanlış. Sonuçta maçı yöneten bir hakem var. Kararları da o verir. Futbolcular ise sadece topla ilgilenmeliler" dedi

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, Trabzonspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Hami Mandıralı, karşılaşmanın ardından müsabakayı değerlendirdi.
“Bugün Trabzonspor olarak futbol oynamak için sahaya çıktık” diyerek sözlerine başlayan Mandıralı, “En güzelini vermeye çalıştık. Dimdik durduk. Oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. Üzüntülüyüz” ifadelerini kullandı.

Hakemin kararları ile alakalı sorulan bir soruya genç çalıştırıcı, “Bütün kararları tüm Türkiye gördü, benim görmeme gerek yok. Başkanımız bu konularla alakalı bir açıklama yapacak” diye cevap verdi.
“Selçuk o pozisyonda penaltıyı dışarı atabilir miydi?” şeklindeki soruya karşılaşmada çok ilginç şeyler olduğunu da ifade ederek cevap veren Mandıralı, şöyle devam etti:

“Ama bunları beklemek mümkün değil. Selçuk Galatasaray formasını giyiyor. Böyle bir şey beklemek doğru olur, olmaz bilemiyorum. Ama sonuçta biz burada dimdik futbol oynadık. Ayakta durduk.”

Mandıralı, Salih Dursun’un hakeme gösterdiği kırmızı kartla alakalı olarak ise, “Biz oyuncularımıza 'sizin işinizin top olması lazım' derim. Dolayısıyla bunları hangi futbolcu yaparsa yapsın bu yanlış. Sonuçta maçı yöneten bir hakem var. Kararları da o verir. Futbolcular ise sadece topla ilgilenmeliler” dedi.