Hamza Hamzaoğlu: Savaşan, Mücadele Eden Bir Takım İzlettireceğiz

Hamza Hamzaoğlu: Savaşan, Mücadele Eden Bir Takım İzlettireceğiz
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, taraftarlara savaşan, mücadele eden, iyi futbol oynamaya çalışan bir takım izlettireceklerini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu getirdi.

Yeşil Mavili Kulübün İstanbul'daki ofisinde gerçekleşen, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcücü Selim Selimoğlu'nun katıldığı imza töreninde Hamza Hamzaoğlu 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Hamzaoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra yeniden Rizespor’da olmanın güzel olduğunu kaydederek, iyi bir kadroya sahip olan Rizespor’u güzel günlere ulaştırmayı hedeflediklerini ve savaşan, mücadele eden, iyi futbol oynamaya çalışan bir takım izlettireceklerini belirtti.

Hamzaoğlu, açıklamasında, “Uzun bir aradan sonra tekrar Rizespor’da olmak benim ve ekibim adına güzel. Başkanımıza teşekkür ediyorum bizleri düşündüğü için. Rizespor bu sezona kötü bir başlangıç yaptı ama iyi bir kadromuz var, iyi bir takıma sahibiz. İnşallah biz elimizden geldiğini yapıp oyuncularımızla birlikte takımımızı daha üst noktalara taşımaya gayret edeceğiz. Ama burada ne sadece biz, ne sadece oyuncular bu başarıyı elde edemez. Hep birlikte olarak, bütün camia kenetlenerek bu şekilde bir yol yürüyüp inşallah Rizespor’u güzel günlere ulaştırmayı hedefliyoruz.”

Taraftarlara saygıyı hak eden bir takım izlettireceklerinin sözünü veren Hamzaoğlu, “Şundan emin olmalarını istiyorum. Savaşan, mücadele eden, iyi futbol oynamaya çalışan, pozitif futbol oynamaya çalışan, futbolun iyi taraflarını sunmaya çalışan ve bunun bir oyun olduğunu asla unutmadan oynayan ve mücadele eden, rakibine saygılı olan, bütün unsurlara saygılı olan ve bu şekilde de saygıyı hak eden bir takım izlettireceğimizin sözümü verebiliriz. O konuda hiç endişeleri olmasın ama dediğim gibi hep beraber ancak aynı şeyi düşünüp, aynı mücadeleyi verirsek bu hedeflere ulaşabiliriz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.