Hamza Meral, Kocaeli’den milletvekili aday adayı oluyor

Hamza Meral, Kocaeli’den milletvekili aday adayı oluyor
AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Meral, Kocaeli’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Hamza Meral, Kocaeli’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Meral, yaptığı açıklamada, siyasi hayatına AK Parti Gençlik Kollarında başladığını, birçok kademede görev yaptığını belirterek, “Ak Parti, kadim siyasi tarihimize 20 yılda damgasını vurmuş, Türkiye'de bir çok tabuyu yıkmıştır. Kurulduğu günden beri ‘millet merkezli’ siyaset anlayışıyla hareket eden partimiz girdiği her seçimde milletin desteğiyle zafere ulaşmıştır. 2010 yılından beri gençlik kollarında başlayan siyasi hayatımda Liderimiz öncülüğünde birçok zaferde bu kutlu yürüyüşün bir neferi olmaktan hep gurur ve şeref duydum. Rize İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği, Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve en son Rize İl Yönetim Kurulunda partimize hizmet etmeye devam ettim.

31 Ocak 2022 tarihi itibariyle büyük bir gururla hizmet ettiğim Rize İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden, bir süredir ticari faaliyetlerimi sürdürdüğüm Kocaeli şehrinden Milletvekili Aday Adaylığı için istifa ediyorum.

Bugüne kadar birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayatı Yazıcı'ya, İl Başkanım Sayın İshak Alim'e, milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolu başkanlarımıza teşekkür ederim.

Peşinde yürümekten asla yorulmayacağım liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her daim izinde olacağımı belirterek 2023 seçimlerinde Liderimizin öncülüğünde yeniden zafere ulaşmak dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

hamza-meral-ak-parti-rize-il-yonetim-kurulu-uyesi-ve-kocaeli-milletvekili-aday-adayi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum