Hamza Temizel, son yolculuğuna uğurlandı

Hamza Temizel, son yolculuğuna uğurlandı
Ramada Plaza Rize Otel sahiplerinden hayatını kaybeden Hamza Temizel, ebediyete uğurlandı.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayatını kaybeden Ramada Plaza Rize Otelin sahipleri Kasım ve Halim Temizel'in kardeşi, Abdullah Temizel’in ağabeyi Hamza Temizel, memleketi Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Temizel’in cenazesi Öğle Namazını müteakip merkeze bağlı Tuğlalı Köyü Aşağı Camiinde kılındıktan sonra aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye, Temizel ailesi ve köy halkının yanı sıra Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

ramada-plaza-rize-otel-sahiplerinden-hamza-temizelin-cenazesi-tuglali-koyu-rize-1.jpgramada-plaza-rize-otel-sahiplerinden-hamza-temizelin-cenazesi-tuglali-koyu-rize-2.jpgramada-plaza-rize-otel-sahiplerinden-hamza-temizelin-cenazesi-tuglali-koyu-rize-3.jpgramada-plaza-rize-otel-sahiplerinden-hamza-temizelin-cenazesi-tuglali-koyu-rize-4.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.