Hangisi Rize Valisi ?

Hangisi Rize Valisi ?
Siz hiç fark ettiniz mi bilmiyoruz ama Rize Valisi Nurullah Çakır’ı benzeriyle karıştıranlar Rize’de oldukça fazla. İşte Rize’de böyle benzerlik olmaz dedirten durum…

Rize Valisi Nurullah Çakır ile Rize Kamu Hastaneler Birliği İdari İşler Başkanı Dr. Hakan Görgülü’nün birbirine olan benzerliği Rize'de kafaları karıştırıyor. Rize’de birçok kişinin karıştırdığı Vali Çakır ile Doktor Görgülü’yü olay53 bir araya getirdi kafalardaki soru işaretlerini giderdi!

hakan-gorgulu-nurullah-cakir-1.jpg

Rize Valisi Nurullah Çakır ile Rize Kamu Hastaneler Birliği İdari İşler Başkanı Dr. Hakan Görgülü’nün birbirine olan benzerliği dolayısıyla zaman zaman Rize’de zor anlar yaşanıyor. Vali Çakır ile Dr. Görgülü’yü yan yana görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken “Bu kadar da benzerlik olmaz” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Merkez Şeyh Camiinde bayram namazını kılan Rize Valisi Nurullah Çakır ile Rize Kamu Hastaneler Birliği İdari İşler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, olay53’ün isteğini kırmayarak bir araya geldi.

nurullah-cakir-hakan-gorgulu.jpg

Benzeri Dr. Hakan Görgülü ile bayramlaşan Vali Çakır, konu hakkında “Biz birbirimize o kadar benziyor muyuz? Ve gerçekten Rize’de bizi birbirimize benzetip karıştıranlar var mı?” diye tebessümle sorarken Dr. Görgülü ise “Sayın Valimiz Rize’deki görevine başladıktan sonra beni Sayın Valimize benzettiklerinden zaman zaman ‘Sayın Valim’ diye hitaplara maruz kaldım. Durumu izah ettiğimde ise ‘Nasıl olur bu kadar benzerlik olur mu?’ dediler.” diye konuştu.

Rize Valimiz Sayın Nurullah Çakır ile Rize Kamu Hastaneler Birliği İdari İşler Başkanı Sayın Dr. Hakan Görgülü'ye Bayram tadındaki bu muzip haberimizden dolayı bizleri anlayışla karşıladıklarından ve isteğimizi kırmayarak birlikte poz verdiklerinden ötürü kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz...

hakan-gorgulu-nurullah-cakir-2.jpg

İşte Vali Çakır (kazaklı olan) ve Dr. Görgülü (ceketli olan)... pardon pardon biz de karıştırdık! tam tersi olacaktı... sizler karıştırmayınız artık :)

hakan-gorgulu-nurullah-cakir-3.jpg