Hani Çamlıhemşin’de Çaykur’a Tahsis Edilen Arazi Yoktu

Hani Çamlıhemşin’de Çaykur’a Tahsis Edilen Arazi Yoktu
Bu isimler arazilerini özel sektörün fabrika yapması için mi yoksa Çaykur'un organik çay fabrikası yapması için mi cüzi fiyatlar karşılığında sattı?

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun Çamlıhemşin’de Çaykur’a tahsis edilen arazi yok yalanını olay53 yüzüne çarpıyor. İşte Çamlıhemşin’de 7.2 dönümlük arazilerini Çaykur’un organik fabrika yapması için cüzi fiyatlar karşılığında yetkili mercilere satan kişilerin isimleri:

HABER OLDU 48 SAAT GEÇMEDEN BÖLGEYE GİTTİ

olay53’ün gündeme taşıdığı “Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çamlıheşin’de organik çay fabrikası yapılması için 6 dönüm arazi istedi Çamlıhemşinliler 10 dönüm arazi tahsis etti. Çamlıhemşinliler, Çaykur Genel Müdürü’nün verdiği sözü tutmasını bekliyor” konulu haberinin ardından 48 saat geçmeden bölgeye giden ve Çaykur’a tahsis edilmesi için vatandaşlardan satın alınan arazileri Çamlıhemşin ilçesindeki yetkililerle birlikte inceleyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, burada bir kez daha yalan ifadelere başvurarak Çaykur’a tahsis edilmiş arazinin bulunmadığını söylemişti.

SATIN ALINAN ARAZİLERİ İNCELEDİ ÇAYKUR'A TAHSİS EDİLMİŞ ARAZİ YOK DEDİ

olay53’ün konu hakkında ismi bizde kalmak kaydıyla güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Çamlıhemşin ilçesinde toplam 9.2 dönümlük arazi ilçedeki yetkililer tarafından Çaykur Organik Çay Fabrikası yapılması için cüzi fiyatlarla vatandaşlardan satın alındı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu konudan haberdar edildi. Ancak Genel Müdür Sütlüoğlu’nun vurdumduymaz tavırlarının yanında yetkili kişilere ilgisiz ve kayıtsız kalarak bölgeye gitmemesi dolayısıyla organik çay fabrikası yapılması için bir türlü işlemler başlatılamadı. olay53’te konunun haber yapılmasının ardından henüz 48 saat geçmeden bölgeye giden Genel Müdür Sütlüoğlu, Çaykur’a tahsis edilmesi için vatandaşlardan satın alınan arazileri inceledi, Çaykur’a tahsis edilmiş arazinin bulunmadığını söyledi.

İşte 4 parselde 7.2 dönümlük arazilerini Çaykur’un Organik Fabrika yapılması için cüzi fiyatlarla satan 4 kişi:

1- Ahmet Kesici

2- Mustafa Kesici

3- Recep Ramazan Kesici

4- İsmail Kesici

İLGİLİ HABERLERİMİZ

O Sözü Sana Yedirecek Yalanını Ortaya Çıkaracağız

Sütlüoğlu Bunu Hep Yapıyor !