Haritalı hava durumu

Haritalı hava durumu
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 4 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile sabah saatlerinde Mardin ve Siirt çevreleri yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzeybatı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra güney ve doğusunda yer yer sis görülecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Göller Yöresi'nde yarın (Perşembe) gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. İç kesimlerinde sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, doğusu yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Iğdır, Bitlis ve Şırnak çevreleri yağmurlu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Van ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, Mardin ve Siirt çevreleri çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.