Hasan Çelik, Pazarspor'da Başladı

Hasan Çelik, Pazarspor'da Başladı
Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile yollarını ayıran Pazarspor, Teknik Direktör Hasan Çelik'e emanet...

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Pazarspor, Teknik Direktör Şevki Tonyalı'nın istifasıyla boşalan Teknik Direktörlüğe Hasan Çelik'i getirdi. Pazar'a gelerek çalışmalarına start veren Çelik, yarın ilk idmanına çıkacak. Çelik’in yardımcı antrenörlüğünü Gökmen Serdar, kaleci antrenörlüğünü Halit Matlı, maç analizatörlüğünü ise Murat Baytaroğlu yapacak.

Devre arasında anlaşmaya varılan Teknik direktör Hasan Çelik Pazar'a gelip çalışmalara başladı. Bu gün ekibi ile Pazar’a gelen tesisleri gezip yönetim ve sporcular ile tanışan Hasan Çelik yarın ilk idmanına çıkacak.

Hasan Çelik yaptığı açıklamada, ”Tekrar Pazar’a gelmek çok güzel. Pazar’ı çok seviyorum. Burada güzel günlerimiz geçti. İnşallah ikinci dönemde Pazarsporu istediğimiz yere taşımak için mücadele edeceğiz. Tabiki bunu tek başıma yapamam. Yönetimimiz, sporcu kardeşlerimiz ve taraftarımızla beraber bunu başaracağız. Öncelikli amacımız takımın ligde kalmasını sağlamak, ondan sonrada taraftarın beğeneceği keyifli bir takımı taraftara izlettirmek." dedi.

hasan-celik-pazarsporda-basladi.jpg

Ayın dördüne kadar Pazar'da çalışacaklarını ardından Antalya'ya giderek burada kampa gireceklerini ifade eden Çelik, "Lige bomba gibi girmek istiyoruz. Transferde irtibatta olduğumuz sporcularımız var. Takımın durumunu değerlendireceğiz lig bitmediği ve transfer sezonu başlamadığı içinde o konuda şimdilik net bir şey söyleyemiyoruz ama bu lige, bu takıma layık olan sporcuları takıma kazandıracağız. Takımı izlediğimiz maçlar oldu. Kadromuzu hem genç, hem de tecrübeli oyunculara sahip bir takım olarak gördüm. Bu ligde Pazarspor'dan daha kötü takımlar da var. Sporcu kardeşlerimizle beraber birlik, beraberlik sevgi ve saygı içerisinde tecrübelerimizi aktarıp, sahalarda yapacağımız çalışmalar ile en iyi şekilde bir an önce üst sıralara tırmanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.