Hasan Karal: Bugünlere Kolay Gelinmedi

Hasan Karal: Bugünlere Kolay Gelinmedi
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykent Belde teşkilatının yeni binasını açtı, Ak Parti'nin Rize'de 14 yıllık serüvenini anlattı, bugünlere kolay gelinmediğini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkan yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve  kongre sonrası yeni Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Üyelerinin de katılımıyla birlikte Merkeze bağlı Zincirliköprü, Örnek Köy, Pekmezli köylerini ziyaret etti ve son olarak  Çaykent Beldesindeki  yeni  AK Parti Belde Teşkilat Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.

ak-parti-caykent-belde-binasinin-acilisini-hasan-karal-yapti.jpg

KARAL: BUGÜNLERE KOLAY GELİNMEDİ

Seçilen yeni yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışarak, yeni görevlerinde başarılar dileyen Karal, 14 Ekim 2001’den bugüne kadar AK Parti'nin Rize'deki serüvenini anlatarak, bugünlere kolay gelinmediğini vurguladı. AK Partinin bugünlere halkın yanında yer alarak geldiğini belirten Karal, "Siyasette başarılı olmak için halka dokunacaksın, halkın yüreğine dokunarak empati kurarak siyasette  başarılı olunur" dedi.

Karal, köy ziyaretlerinde  İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Köy temsilcileri ve köy muhtarlarından köylerin sorunlarıyla ilgili bilgi alırken Avcı’dan ayrıca, 2004'ten bugüne kadar köylere yapılan yatırımlar ve Pekmezli köyündeki su problemiyle ilgili yapılan projeler konusunda ve asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi aldı, köy halkının tek tek sorunlarıyla ilgilenerek, yapılabilecek çalışmalar konusunda vatandaşlara bilgi verdi.

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-7.jpg

Karal" Bizler Seçimden seçime sizi ziyaret eden siyasetçiler değiliz"

Örnek Köy ziyaretinde bir konuşma yapan Karal, "Yapmış olduğumuz ziyaretlerle hem yatırımları değerlendiriyoruz, hem de vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. İktidarımız döneminde köy yollarına 250 milyon para harcandı. Bizim bölgemizde iş yapmak zor coğrafi şartlardan dolayı maliyetler çok yüksek ama inşallah Allah'ın izniyle devletimiz, hükümetimiz güçlü olduğu takdirde birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece eksiklerimizi tamamlayacağız. Bizler Seçimden seçime sizi ziyaret eden siyasetçiler değiliz, sürekli  arazideyiz ziyaretlerimizi sürdürerek, iyi niyetli olarak çalışıyoruz sağ olun sizde bizlere destek veriyorsunuz bizim liderimize sayın Tayyip Erdoğan'a ve onun ekibine destek veriyorsunuz Allah razı olsun" dedi.

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-4.jpg

Hasan Karal, günün son ziyaretinde ise, AK Parti Rize İl Başkan yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Çaykent Beldesindeki yeni  AK Parti Belde Teşkilat Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-2.jpg

Açılışta bir konuşma yapan  Karal, "Açılışını gerçekleştireceğimiz Çaykent Beldesindeki bu Belde Teşkilat Başkanlığımızın  özelde Merkez İlçemize, Rize'mize; genelde Türk demokrasisine hayırlar getirmesini, burada hizmetlerin yoğrulmasını bölgemize gelecek olan  hizmetlerin bir mutfağı olmasını gönülden temenni ediyoruz "dedi.

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-1.jpg

Hasan Karal ve beraberindekiler açılış sonrası  Çaykent Beldesindeki yeni Ak Parti Belde Teşkilat Başkanlığında buradaki vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-3.jpg

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-4.20141123220113.jpg

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-5.jpg

hasan-karal-rizede-ziyaret-ve-incelemelerde-6.jpg