Hasan Karal: Türkiye, Dünyanın En Büyük 10 Ekonomisi Arasına Girecek

Hasan Karal: Türkiye, Dünyanın En Büyük 10 Ekonomisi Arasına Girecek
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti dönemiyle birlikte Türkiye’nin büyük bir kalkınma hamlesini başlattığını ifade ederek, 7 Haziran genel seçimlerinde milletin bu kalkınma sürecinin devamına onay vereceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Rize’nin merkez ilçesine bağlı Veliköy Köyü’nü ziyaret eden Karal, burada İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, il yönetim kurulu üyeleri ve Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu’yla birlikte vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

hasan-karal-secim-calismasi-2.jpg

TÜRKİYE’DE BÜYÜK MESAFELER ALINDI

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti olarak Türkiye’de büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Ülkede 70 senede 5 bin 600 kilometre bölünmüş yol yapılmış. 13 senede biz buna 18 bin kilometre ilave olarak yol yaptık. 2002 yılında 26 tane havaalanı devraldık. Biz bu rakamı şu anda 56’ya çıkardık, inşallah 57.’si de Rize havalimanı oluyor. Deniz doldurularak yapılan tek havalimanı Japonya’dadır. 2.’sini Giresun ve Ordu arasında yaptık, 3.’sünü Rize’de yapıyoruz. Dünyanın her tarafıyla Rize’nin bağlantısı sağlanmış olacak. 10-15 sene öncesine kadar Veliköy’de uçağa binenler parmakla gösterilirdi” dedi.

hasan-karal-secim-calismasi-1.jpg

7 HAZİRANDA KALKINMAYA DEVAM

7 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için önemine değinen Karal, “7 Haziran genel seçimlerinde, kalkınmaya doğru hızlı bir şekilde yürüyen, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında girmeye niyetlenmiş bir büyük Türkiye’nin önünün açılması için onay vereceğiz” diye konuştu.

Karal, Veliköy ziyaretinin ardından Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Rize Şubesi’ni ziyaret etti.

hasan-karal-secim-calismasi-4.jpghasan-karal-secim-calismasi-3.jpghasan-karal-secim-calismasi-5.jpg