Hasan Karal'ın Cevap Veremediği Soru

Hasan Karal'ın Cevap Veremediği Soru
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a öyle bir soru soruldu ki... Soru karşısında şaşıran ve önce duraksayan sonra gülümseyen Karal öyle bir cevap verdi ki...

Rize'de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Günebakış Gazetesi'nin Rize İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Alihan Telatar, Milletvekili Karal'ın geçmiş dönemlerde basın ve tv yöneticiliği yaptığından “12 yıldır önce il başkanı ardından milletvekili olarak siyaset yapıyorsunuz. Eski bir gazeteci, televizyoncusunuz. Şu an bir gazeteci olsaydınız Milletvekili Hasan Karal’a nasıl bir soru sorardınız.” sorusunu yöneltti.

Telatar'ın sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Karal; önce duraksadı ardından ise kısa bir gülümseme ile bu sorunun ani bir soru olduğunu ifade ederek “Tam bir gazetecilik örneği ortaya koydun Alihan kardeşim, tebrik ediyorum. Ben sana soruyorum. Nasıl bir soru sormak istersin bana. Çok daha eski bir gazeteci olarak nasıl bir soru sorardın bana.” şeklinde cevapladı.

hasan-karal-rizede.20130330153331.jpg