Hasan Sandıkçı Kalp Krizine Yenik Düştü!

Hasan Sandıkçı Kalp Krizine Yenik Düştü!
Rize merkeze bağlı Tuğlalı Köyünden Merhum Vahap Sandıkçı’nın oğlu Hasan Sandıkçı, kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı ve yaklaşık 1,5 aydır yaşam mücadelesi verdiği hastanede hayatını kaybetti.

Rize merkeze bağlı Tuğlalı Köyünden olan ve Giresun’da ikamet eden Merhum Vahap Sandıkçı’nın oğlu Tamer, Sami, Cihan Sandıkçı’nın kardeşleri Hasan Sandıkçı, kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Yaklaşık 1,5 aydır hastanede tedavi gören Sandıkçı, yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Sandıkçı’nın cenazesi yarın (8 Nisan 2024 Pazartesi günü) İkindi Namazından sonra Tuğlalı Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verilecek.

hasan-sandikci-kalp-krizi-gecirdi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.