HAS'ın 4'lüsü Ak Parti'den Belediye Encümenine Aday Adayı Oldu

HAS'ın 4'lüsü Ak Parti'den Belediye Encümenine Aday Adayı Oldu
Kapatılan HAS Parti’nin Kurucu İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ile 3 Başkan Yardımcısı Rize Belediye Meclis Üyeliği için Ak Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulundular.

Geçen yıl kapatılarak Genel Başkan Numan Kurtulmuş ile birlikte Ak Parti’ye katılan HAS Parti İl Başkanı H.Kemal Zaimoğlu ile Başkan Yardımcıları Harun Mavi, Fatih Dabak ve Hüseyin Emre Süme, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’e, aday adaylığı başvuru dosyalarını teslim ederek, Rize Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylıklarını açıkladı.

DAVAMIZ PARTİMİZ, DERDİMİZ MEMLEKETİMİZ

Merkez İlçe Başkanlığına gelerek, başvuru dosyalarını teslim eden HAS adaylar adına bir açıklama yapan Hüsnü Kemal Zaimoğlu, “Davamız Partimiz, derdimiz memleketimiz” dedi.

Rize’de sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm anlamında katkı sağlamak adına Ak Parti çatısı altında Belediye Meclis Üyeliği için başvurularını yaptıklarını kaydeden Zaimoğlu, başvurularının uygun görülmesi halinde onur duyacaklarını belirterek, “Aday olamasak da aynı dik duruşla davamıza sahip çıkacağız. Ak Parti’nin birer neferi olarak elimizden gelen tüm çabayı göstererek, seçimlerden zaferle çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

husnu-kemal-zaimoglu-ishak-alim.jpg

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ise başvuruları kabul ettikten sonra yaptığı değerlendirmede, “Her biri çok değerli arkadaşlarımızın başvurularını aldık. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

harun-mavi-ishak-alim.jpg

fatih-dabak-ishak-alim.jpg

huseyin-emre-sume-ishak-alim.jpg

rize-belediye-encumen-uyeligine-aday-adayi-oldular.jpg

Haber: Deniz Varlı