Hava Sıcaklıkları Azalacak

Hava Sıcaklıkları Azalacak
Hava Sıcaklığı Marmara ve Batı Karadeniz Başta Olmak Üzere, Batı Bölgelerinde 6 İla 8 Derece Azalacak, Diğer Yerlerde Önemli Bir Değişiklik Olmayacak.

 Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Samsun, Amasya, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ile Trabzon ve Rize'nin güney ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova ve Bursa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Kuzey Ege (İzmir, Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Kıyıları ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Çankırı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.