Havuz: Organik Çay Fabrikası İkizderemize Hayırlı Olsun

Havuz: Organik Çay Fabrikası İkizderemize Hayırlı Olsun
AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, ÇAYKUR'un İkizdere ilçesinde yapacağı Organik Çay Fabrikası için mahkeme sürecinin sona erdiğini ve fabrikanın yapımına başlanılacağını müjdeledi.

AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, yaptığı açıklamada, İkizdere’nin Organik Çay Fabrikasına kavuşmasın çok az bir süre kaldığına vurgu yaparak “Uzun zamandır beklediğimiz Çay Fabrikamıza sonunda kavuşuyoruz. İstenilen 10 bin metrekarenin tamamlanması için yıllardır mahkeme süreçleri devam etti. Gerekli izinlerin alınması, parsel devirleri derken bu günlere geldik. Milletvekillerimiz Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı, il başkanımız İshak Alim ve Çaykur Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim'in Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yapmış oldukları görüşme neticesinde olur alındı ve fabrikamızın yapımına başlanıyor. Bu güzel netice için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm emek verenlere şahsım, teşkilatım ve ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

ak-parti-ikizdere-ilce-baskani-mustafa-havuz-ikizdere-organik-cay-fabrikasi-icin-mahkeme-surecinin-sona-erdigini-ve-fabrikanin-yapimina-baslanilacagini-mujdeledi-1.jpgak-parti-ikizdere-ilce-baskani-mustafa-havuz-ikizdere-organik-cay-fabrikasi-icin-mahkeme-surecinin-sona-erdigini-ve-fabrikanin-yapimina-baslanilacagini-mujdeledi-3.jpgak-parti-ikizdere-ilce-baskani-mustafa-havuz-ikizdere-organik-cay-fabrikasi-icin-mahkeme-surecinin-sona-erdigini-ve-fabrikanin-yapimina-baslanilacagini-mujdeledi-4.jpgak-parti-ikizdere-ilce-baskani-mustafa-havuz-ikizdere-organik-cay-fabrikasi-icin-mahkeme-surecinin-sona-erdigini-ve-fabrikanin-yapimina-baslanilacagini-mujdeledi-2.jpg