"Hazırlık maçı gibi"

"Hazırlık maçı gibi"
Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Bu karşılaşmayı önümüzdeki sezonun bir hazırlık maçı gibi görüyoruz'' dedi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son maçını Kayseri Erciyesspor ile oynayacaklarını, yeşil-beyazlı kulüp ile mukavelesinin sürdüğünü, şartların istedikleri yönde olması halinde gelecek sezon takımın başında olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.
 
Gerek teknik kadronun, gerekse de yönetimin gelecek sezonunun kadrosunu oluşturmak için çalışma içinde olduğunu kaydeden Kaya, şöyle konuştu: 
''Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını önümüzdeki sezonun bir hazırlık maçı gibi görüyoruz. Karşılaşmayı kazanarak ligi galibiyet ile bitirmek istiyoruz. Türkiye şampiyonu olan U-17 takımından dört veya beş oyuncuyu A takıma alacağız. Biz onlara başarılı olmaları halinde A takımda olacaksınız sözünü vermiştik. Böylece verdiğimiz sözün gereğini yerine getirmiş olacağız. Zaten onlar antrenmanlarda bizimle oluyorlar, onlarla maç yapıyoruz, devre arası kampımıza da katılmışlardı. Şimdi gelen başarılar sonucu prim alıyorlar. Ancak onlar için esas prim A takımına çıkmak olacak.''
 
Kaya, kart cezalısı Onur'un Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.