Hemşehrileri TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı Trabzon'da Coşkuyla Karşıladı

Hemşehrileri TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı Trabzon'da Coşkuyla Karşıladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, TBMM Başkanı sıfatı ile memleketi Rize'ye yapacağı ziyaret için Trabzon'a geldi. Çok sayıda Rizeli hemşehrisi Kahraman'ı Trabzon'da coşku ile karşıladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, memleketi Rize’de katılacağı bir dizi programlar sebebiyle bu sabah “ATA” adlı özel uçakla Trabzon’a geldi.

Trabzon Havalimanı'nda özellikle Rize’den gelen çok sayıda hemşehrisi tarafından karşılanan Kahraman, herkesle tokalaşarak hasret giderirken sonra, yoğun güvenlik tedbirleri altında karayoluyla Rize’ye hareket etti.

ismail-kahramana-trabzonda-coskulu-karsilama-(1).jpgismail-kahramana-trabzonda-coskulu-karsilama-(2).jpgismail-kahramana-trabzonda-coskulu-karsilama-(3).jpg

ismail-kahraman-trabzonda-karsilandi-(3).jpgismail-kahraman-trabzonda-karsilandi-(1).jpgismail-kahraman-trabzonda-karsilandi-(2).jpg

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN’IN RİZE PROGRAMI

20 MART 2016 PAZAR GÜNÜ

10.45 Rize Valiliği ziyareti

11.45   Garnizon Komutanlığı ziyareti        

12.30   Öğle yemeği (Kuzey Balık Restaurant Gündoğdu)

14.00   RTEÜ 10. Yıl Kuruluş Yıldönümü Programı ve Fahri Doktora Diploma Takdim Töreni (RTEÜ Zihni Derin Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi) 

19.00   Konaklama ve akşam yemeği  (Ridos Otel İkizdere)

21 MART 2016 PAZARTESİ

10.00   Sabah kahvaltısı (Ridos Otel İkizdere)

11.00   İkizdere Tulumpınar Köyü ziyareti

13.30   Rize’den Trabzon’a hareket 

18.30   Trabzon’dan  Ankara’ya hareket