Hemşin Kaymakamlığı Logosunu Seçti

Hemşin Kaymakamlığı Logosunu Seçti
Rize'nin Hemşin ilçesinde Hemşin Kaymakamlı'ğınca düzenlenen 2 Bin TL. ödüllü logo yarışması sonuçlandı. İşte 2 Bin TL. ödüllü logo:

Hemşin Kaymakamlığınca düzenlenen ''Hemşin Kaymakamlığı Logosunu Arıyor'' yarışması sonuçlandı.

Hemşin Kaymakamı Hakan Balsüzen, yaptığı açıklamada, kaymakamlık olarak düzenledikleri ''Hemşin Kaymakamlığı Logosunu Arıyor'' isimli ödüllü logo yarışmasının sonuçlandığını söyledi.

Birinciye 2 bin lira ödül vermeye karar verdiklerini ifade eden Balsüzen, ''Yarışmaya 90'ın üzerinde eser katıldı. Yapılan koordinasyon toplantısında yapılan ön elemede beş eser finale kaldı. Final toplantısında ise 97 puan alan Şaban Ali Aslışen'in tulum çalan insan figürlü eserinin bundan sonra Hemşin Kaymakamlığının resmi logosu olarak kullanılmasına karar verildi'' dedi.

logo-hemsin.jpg

Yarışmaya 90 eserin katılmasına sevindiğini dile getiren Balsüzen, ''Demek ki insanımız bu tür faaliyetlere duyarlı ve bir şeyler üretmeye gerçekten istekli. Zira koyduğumuz ödül sembolik sayılabilir. Olayın maddi yönünden çok, manevi hazzı için katılım olmasını bekledik ve öyle de oldu. Kısa süreliğine görev yaptığım Hemşin'de, görevimin son gününde kalıcı bir esere imza atmış olmaktan dolayı mutluyum. Hemşin'e hayırlı olsun'' diye konuştu.

hemsin-kaymakamliginin-yeni-logosu-1.jpg