Hep Birlikte Yeni Rize İçin Söz STK’larda

Hep Birlikte Yeni Rize İçin Söz STK’larda
Ak Parti Rize İl Başkan Vekili İshak Alim, Rize’de yapılacak sivil toplum kuruluşu temayülü için 800 civarında sivil toplum kuruluşuna ulaştıklarını açıkladı.

Ak Parti Rize İl Başkanlığınca yarın (Pazartesi günü) Kültür Park Altın Salonda sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında STK'lara yönelik teayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklaması öncesi Ak Parti Rize İl Başkan Vekili İshak Alim, başkan yardımcıları Ali Haydar Er ve Osman Karavin'le beraber düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

İl Başkan Vekili Alim aday belirlemede toplumun her kesiminin görüşünü alarak hareket ettiklerini belirterek, “İl Başkanımız Muhammed Avcı aday adaylığı süreciyle ilgili Ankara’da çalışmalarına devam ediyor. Bizde teşkilat olarak Rize’deki çalışmaları sürdürüyoruz. Bu zamana kadar aday belirlemede gerek anketler gerek teşkilat içi temayüller olsun birçok unsuru devreye sokarak şeffaf bir şekilde hareket ediyoruz. Adeta ince eleyip sık dokuyoruz. Bu anlamda genel merkezimizin de aldığı karar gereğince Rize’mizin önemli yapı taşlarından olan ve demokratik toplumların vazgeçilmezi, sivil toplum kuruluşlarının da aday belirlemede görüşlerini alacağız. Yarın Kültür Parkta Saat 09:00 da başlayıp saat17:00’da sona erecek olan temayülde STK’larımızın yönetim kurulları aday belirlemede kendi görüşlerini ortaya koyacaklar Aday belirlemede önemli bir kriter olan bu oylamada STK’larımızın görüşleri bizim için çok önemlidir. Buradan bir kez daha  tüm STK’larımızı  oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi

İl Başkan Vekili Alim, oy kullanma işlemi sırasında en az 1, en fazla 3 ismin yazılabileceğini belirterek, istenirse 23 aday adayının dışında da isim yazılabileceğini vurguladı.

ali-haydar-er-ishak-alim-osman-karavin-ak-parti.jpg