"Her takımı yenebiliriz!"

"Her takımı yenebiliriz!"
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, hafta sonu oynayacakları Karşıyaka karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Bank Asya 1.Lig'de hafta sonu deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Biz takımı yenebilecek güçte bir takımız'' dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde Altay maçı galibiyetinin verdiği moralle başladıklarını söyledi.

Önlerin de çok zorlu maçlar olduğunu, ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmek için puan almaya devam etmeleri gerektiğini belirten Kaya, şöyle devam etti: ''Bu hafta psikolojik 30 puan sınırını aştık. Buna rağmen ligdeki matematiksel konumumuzu yeterli görmüyoruz. Önce yerimizde tutunup sonra matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemeliyiz. Önümüzde ki Karşıyaka maçı bu anlamda çok önemli ve çok zor bir deplasman. Tıpkı Karşıyaka maçı gibi geri kalan maçları da zorlu takımlarla oynayacağız. Geçmişte de böyle güçlü takımlara karşı çok başarılı maçlar çıkarmıştık. Zaten bu ligde her takım her takımdan puan alabilir. Bu nedenle kimse içeride ve ya dışarıda alabileceğimiz puanları sürpriz saymasın. Biz her takımı yenebilecek güçte bir takımız.''

Kaya, sezon başından bu yana en büyük sıkıntılarının istedikleri gol pozisyonlarına girememiş olmaları olduğunu vurgulayarak, ''Çok fazla pozisyona giren bir ekip değiliz ve girdiğimiz pozisyonları da gole çevirmekte sıkıntı yaşıyoruz. Bu yüzden en fazla gol atan futbolcumuz beş golde. En büyük artımız ise takımın defans blokunun sağlam oluşu ve iki iyi kaleciye sahip olmamızdır. Takım olarak eksimizi ve artımızı biliyoruz. Bunun için her rakibimize bunun önlemini alıyoruz. Karşıyaka karşılaşmasından sahadan gülen taraf olarak ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.